Hawnha Milestone partner nap
Címkék:események

Az év vége felé közeledtén igyekeztünk partnereink részére kedveskedni találkozókkal, hiszen úgy véljük, hogy a személyes találkozó varázsánál nincs felemelőbb. Szerencsére a Hanwha Techwin és a Milestone partnercégeink is így vélik, így közreműködésükkel szervezhettünk egy üzleti ebédet, ahol vendégül láthattuk e két cég legelhivatottabb ügyfeleit.

Hanwha

A Hanwha Techwin, a világ egyik vezető biztonságtechnikai cége a videó megfigyelés üzletágban szerzett professzionális szakértelmét világelső optikai, gyártási és képfeldolgozó technológiái révén szerezte. A video felügyeleti (CCTV) termékek teljes választékát tervezik és gyártják Koreában, a Wisenet kameráktól, a tárolóeszközöktől az integrált vezérlést biztosító rendszerekig, valamint intelligens video elemző szoftverekig, mindezt csúcsminőségű optikai tervezési, gyártási és képfeldolgozási technológiájuk segítségével.

Milestone

A Milestone Systems célja, hogy lehetővé tegye a biztonsági szolgáltatók számára a video felügyeletet és a video adatok, metaadatok begyűjtését. Együttműködő gyártópartnereikkel lehetővé teszik ügyfeleiknek, hogy a technológia által megálmodott fejlesztésekből még több lehetőséget, és rendszerszemléletet alkossanak. Zászlóshajó termékük a Milestone XProtect, amely a világ egyik legkedveltebb és használtabb VMS rendszere.

IMG_0087Az Milestone Wisenet AI Camera Plug-in a Wisenet AI-kamera által begyűjtött mesterséges intelligencia alapú elemzési adatok (emberek/arcok/járművek/rendszámtáblák) regisztrálására szolgál a Milestone rendszerben. Az AI Camera Plug-in csak az AI eseménykeresési funkciót biztosítja. Ehhez Wisenet P sorozatú AI kamerára van szükség, valamint Milestone XProtect Expert vagy Corporate verzióra, amely így biztosítja a metaadatokra való keresést.IMG_0072A rendezvényen Molnár Tamás, a Wisenet üzletfejlesztési menedzsere köszöntötte a szép számmal megjelenő kollegákat, részükre egy ebédmeghívással és egy apró ajándékcsomaggal kedveskedtünk a szent ünnep közeledtével.