Táncoltunk a penge élén - Aspectis az MBF konferencián

2024.04.11

Az Aspectis számára természetesen az idei MBF konferencia sem maradhatott ki. 10 éve rendszeres támogatói vagyunk a konferenciának, ahogy azt Papp Róbert a konferencia megnyitóján is hangsúlyozta. Cikkünkben beszámolunk a konferencia eseményeiről és tapasztalatairól.
Aspectis az ITExec konferencián

2023.06.13

Cégünk igyekszik minden olyan rendezvényen képviseltetni magát, ahol a digitális képalkotó technológia kicsit is megjelenhet, legyen az képalkotás, adatátvitel, vagy éppen adattitkosítás és adatvédelem.
Aspectis Évzáró Partner Rendezvény 2022

2022.12.13

Megtartottuk szokásos évzáró rendezvényünket partnereink részvételével!
Hawnha Milestone partner nap

2022.01.19

Az év vége felé közeledtén igyekeztünk partnereink részére kedveskedni találkozókkal, hiszen úgy véljük, hogy a személyes találkozó varázsánál nincs felemelőbb. Szerencsére a Hanwha Techwin és a Milestone partnercégeink is így vélik, így közreműködésükkel szervezhettünk egy üzleti ebédet, ahol vendégül láthattuk e két cég legelhivatottabb partnereit.
Aspectis Partner napot tartottunk

2021.12.20

Múlt héten Aspectis partner napot tartottunk, ahol kiemelt ügyfeleink képviselőit láttuk vendégül egy közös program keretein belül. Összességében elmondhatjuk, hogy remek évet tudhatunk magunk mögött, s kollegáink kitartó munkája mellett kereskedelmi partnereinknek köszönhetjük, hogy a pandémia időszak alatt is kitartottak mellettünk.
Wisenet AI webinár

2021.11.12

Újabb angol nyelvű webinárt tart a prágai központjából a Hanwha Techwin Europe 2021. november 19-én reggel 10 órától, ahol Pavol Matias, az EMEA régió technikai menedzsere beszél az új Wisenet 7 rendszer fejlesztéseiről. Az eseményre online regisztárció szükséges!