AXIS C8210 hangerősítő - Analóg hangszórók okosítása hálózativá

Az AXIS C8210 hálózati hangerősítővel bármely passzív hangszóróval élvezheti az Axis hálózati hangszórók funkcióit. Az új termék, amely az Integrated Systems Europe (ISE) eseményen, Hollandiában lett bemutatva februárban, leegyszerűsíti a hagyományos hangrendszerről hálózatira váltást. Az újdonság március végétől válik megvásárolhatóvá. Az igazi hálózati audió előnyeiről bővebben olvashat a blogunkban.

Az AXIS C8210 átalakítja bármelyik passzív hangszórót hálózati hangszóróvá, tehát a felhasználók olyan hangszórókat használhatnak, amilyeneket csak szeretnének, a formájuktól, színüktől vagy márkájuktól függetlenül. Az Axis Audio Management szoftverével együttesen használva az AXIS C8210 hálózati hangerősítővel az ügyfelek kiélvezhetik a hálózati audió minden előnyét. Rugalmasan beállíthatnak zónákat, lejátszhatnak és időzíthetnek különböző tartalmakat a zónákban, egyetlen felületről kezelhetik és felügyelhetik az összes hangeszközt, és könnyedén integrálhatják a hangszórókat más rendszerekbe, mint például SIP, VoIP vagy kamerarendszerekbe. A hálózati audió skálázható és rugalmasan kezelhető, szóval a felhasználók egyszerűen adhatnak hozzá vagy távolíthatnak el hangszórókat és változtathatnak zónákat és tartalmakat a változó igényeiknek megfelelően.

A termék főbb jellemzői:

  • Erősítő beépített hangszínszabályzóval
  • 15W kimeneti teljesítmény, akár 8 hangszóróig
  • I/O és SD-kártya hely
  • Kondíciófelügyelet támogatása
  • Egyetlen kábel áramellátáshoz és csatlakozáshoz is (PoE)

Ez a termék az egyre csak bővülő Axis audiokínálat legújabb tagja. Az Axis a hálózati audiorendszerek előnyeit hozza el Önnek eszközök széles választékával biztonsági célokra, hangos bejelentésekhez és háttérzenéhez. A vállalat audió portfóliója hangszórókból, mikrofonokból, audió bridge-ekből és audiomenedzsment szoftverből áll.