AXIS P1375 hálózati kamera: új chippel a fedélzeten

A termék főbb jellemzői:

  • HDTV 1080p felbontás és akár 60 fps
  • Lightfinder 2.0
  • Aláírt firmware és biztonságos indítás
  • Zipstream H.264 H.265 támogatással
  • Elektronikus képstabilizáció

Az Axis chipek legújabb generációjának köszönhetően, az AXIS P1375 hálózati kamera a legnagyobb kihívást nyújtó fényviszonyok között is kiváló videominőséget nyújt, és rendkívül biztonságos a használata a védelmi funkcióknak hála. Ideális bejáratokhoz, vagy nyílt belterekre irodákban, bankokban és hotelekben.

A kamera, amelyre számíthat

Egyszerűen fogalmazva az AXIS P1375 a lehető legjobb képminőséget nyújtja. Eletronikus képstabilizáció van benne, hogy a kamera vibrációja ne menjen a képminőség rovására, és lencsetorzítás korrekciót és ködtelenítőt is tartalmaz az éles és tiszta képekért bármilyen körülmények között. A jelenetprofilokkal a kamerát automatikusan optimalizálni lehet különféle környezetekre, a nagyszerű képminőségért és költséghatékony telepítésért. Továbbá a videó streaming jelzővel egyszerű leellenőrizni, hogy a videoátvitel folyamatban van-e.

A corridor formatnak köszönhetően a kamera ideális folyosók vagy más hosszúkás helyek megfigyelésére is. Ezzel a videó tökéletesen a megfigyelendő területre van szabva, a képminőség maximalizálásával, miközben csökkenti a sávszélességgel és tárhellyel való pazarlást. Ezen felül, az Axis Zipstreammel és a H.264 és H.265 támogatással még tovább spórolhat a tárhely és sávszélesség igényein, a magas képminőséget megtartva.

Bármilyen fényviszonyok között

Az AXIS P1375 kiváló HDTV 1080p videominőséget nyújt a fényviszonyoktól függetlenül. Fel van szerelve az Axis Lightfinder 2.0 Axis Forensic WDR technológiákkal a magas minőségű – színes – képekért akkor is, amikor nagyon sötét és világos területek egyaránt vannak a jelenetben. Tartalmaz P-Iris-t a kontrasztosabb, tisztább, magasabb felbontású és jobb mélységélességű képekért. Ezeken felül a CS mount és az i-CS lencsék támogatása lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen lencsét váltson, ideálissá téve a kamerát különböző megfigyelési helyzetekre.

Biztonság

Az AXIS P1375 tele van tömve fejlett biztonsági funkciókkal, nehogy illetéktelenek férjenek hozzá a rendszeréhez. Az aláírt firmware-ek és a secure boot garantálja, hogy a firmware nem lett megpiszkálva.

Az AXIS P1375 támogat ütés- és szabotázsriasztást, így értesülhet arról, ha valaki megpróbálja például eltakarni vagy lefesteni a kamerát.

További információkat az Axis weboldalán talál.