Axis

Az Axis Communications svédországi központtal a világ szinte minden részébe szállít IP kamerákat és más IP videotechnikai megoldásokat, elsősorban a közepes és a magas kategóriás szegmensekben. Az Axis rengeteget költ kutatás-fejlesztésre, ennek is köszönhetően nem csak a termékek, hanem az alap technológiák fejlesztésében is élenjár. Így hozzá köthető többek között a P-iris, a Zipstream, a Lightfinder technológiák kifejlesztése. 

Az Axis telepítő- és integrátori hálózata számára egy több évtizede sikeresen működő partner programot is kínál, amely kiemelt támogatáson, árazáson és projekt védelmen felül nagy hangsúlyt fektet az okttaásra, melyet mi is rendszeresen szervezünk. Az Axis azonban nem csak a telepítőknek kínál partnerséget, hanem a tervezőknek is. Az ő számukra egy külön program érhető el. Lapozzon tovább és tudjon meg még többet a világ vezető IP kamera gyártójáról!

További részletek, tanácsadás, árajánlat kérés

Amennyiben szeretne részletesebben megismerkedni az Axis megoldásaival, honlapunkon itt talál bővebb információkat magyarul. A gyártó honlapján pedig ezen a linken éri el a videó rendszereket angol nyelven.