Rólunk

Az Aspectis Kft.-t 2003-ban alapította Bata Miklós és Laczkó Gábor azzal a céllal, hogy a cég úttörő szerepet vállaljon az IP alapú videó rendszerek magyarországi elterjesztésében. Erre az időszakra tehető, amikor ezek a rendszerek kezdtek megjelenni a biztonságtechnikai piacokon is és a technológia gyors fejlődésének köszönhetően hamarosan meg is hódították azokat. A cég stratégiája a kezdetektől fogva világos volt, elsősorban a magasabb igényű felhasználók kiszolgálására rendezkedtünk be, így termék- és szolgáltatás portfóliónkat is ennek megfelelően alakítottuk ki.

A kezdeteket az Axis IP kamerák és a Netavis VMS rendszerek forgalmazása fémjelezte és az Aspectis tevékenységének köszönhetően mindkét termék piacvezetővé vált a magyar piacon. A kezdeti két termékre alapozott kínálatunk az idők folyamán jelentősen kibővült, így ma egy teljes videó megfigyelő rendszer felépíthető az Aspectis által forgalmazott eszközökből. Videó kínálatunkba az Axis mellé felsorakoztak a Samsung és a Videotec eszközei, VMS területén a Netavis mellett a világszinten piacvezető Milestone megoldásait kínáljuk. A video központok nagy megbízhatóságú szervereinek a saját gyártású Secureye termékeket ajánljuk. A Planet eszközeivel komplett hálózatokat építhetünk fel, beleértve az ipari megoldásokat is. Beléptető rendszerek terén a Paxtont állítjuk csatasorba. Ezeken felül kiegészítők széles skálája – házak, optikák, infra megvilágítók – is megtalálhatók kínálatunkban.

Legfontosabb értékeinknek a megbízhatóságot, a magas szintű szakmai hozzáértést és a folyamatos fejlődés képességét tartjuk. Az Aspectis tevékenysége két fő területre összpontosul, a disztribúciós tevékenységre és a szolgáltatásokra.

Disztribúciós üzletág

Az Aspectis Kft. fő tevékenysége a kezdetektől fogva a disztribúció volt. Ennek keretében az általunk képviselt gyártók termékeinek elsődleges forgalmazói vagyunk, termékeinket kizárólag partnereken keresztül értékesítjük. Folyamatosan arra törekszünk, hogy kínálatunkat a piac igényeihez igazítsuk alap értékeinket mindvégig szem előtt tartva. Egy új termékcsalád bevezetésénél mindig mérlegeljük, hogy az minőségi-, marketing és kereskedelmi szempontokból beilleszthető-e a meglévő kínálatunkba.

A disztribúciós üzletág munkatársai kiemelt feladatuknak tartják, hogy a felmerülő igényekre minél gyorsabban reagáljanak a megfelelő ajánlatok elkészítésével. A beérkezett megrendeléseket rövid határidővel, megbízhatóan teljesítjük, kereskedelmi tevékenységünk megfelelő szintű finanszírozással párosul.

Szolgáltatási üzletág

Szintén a kezdetektől fogva jellemző ránk, hogy a termékek forgalmazásán túl igyekeztünk széles körű szolgáltatásokkal is partnereink rendelkezésére állni. 2010-től kezdve ez a tevékenységünk markánsabban megjelent egy külön üzletág formájában. A szolgáltatási üzletág tevékenysége rendkívül szerteágazó. Az üzleti folyamatok kezdeti szakaszában tanácsadással, pre-sales tevékenységgel segíti elő azt, hogy a felhasználó igényeinek minél inkább megfelelő megoldásra szülessen ajánlat. A szolgáltatási üzletág feladata a garanciális és garancián túli javítások elvégzése, lebonyolítása. Amennyiben partnereink igénylik, helyszíni üzembe helyezéssel, oktatással, karbantartással állunk rendelkezésre. Nagyobb projektek esetében helyszíni munkavégzést is vállalunk.

Hírlevél feliratkozás